Shelley Duvall testvérei egymás ellen fordultak: a színésznő hagyatékáért megy a harc

Shelley Duvall, American Actress
Getty Images/Shelley Duvall, American Actress - Vinnie Zuffante
hagyaték örökség Shelley Duvall testvérek
A színésznő exe is részesedést akar a hagyatékból, ám ez a testvéreknek nem tetszik. Shelley Duvall hat számjegyű hagyatéka egyébként is vita tárgya, már abban sem tudnak megegyezni, ki legyen a vagyonkezelő.

Shelley Duvall július 1-jén, 75 éves korában halt meg, testvérei azóta azon veszekednek, hogy ki vegye át a hat számjegyű vagyon feletti irányítást, és mindketten tiltakoznak az ellen, hogy a színésznő volt társa bármilyen részesedést kapjon a vagyonból. Először a bírósági dokumentumok szerint Shane Duvall tiltakozott az ellen, hogy testvérét, Stewart Duvallt nevezzék ki ideiglenes vagyonkezelőnek, néhány héttel később Shelley régi élettársa, Dan Gilroy nyújtott be keresetet, hogy nevezzék ki Shelley hagyatékának kezelőjévé.

Shelley Duvall
Shelley Duvall
Forrás: CBS via Getty Images/Lily

Shelley Duvall hagyatékának kedvezményezettjei között testvéreit jelölte meg

Shelley Duvall testvéreit, Shane-t, Stewartot és harmadik testvérét, Scott Duvallt jelölte meg. Dan és a színésznő 35 évet töltöttek együtt, ezért a férfi kérte a bíróságot, hogy állapítsa meg, hogy Shelleyvel érvényes és hivatalos házasságban élt.  Beadványában Dan azt állította, hogy bizonyítani fogja, hogy Shelleyvel házassági szerződést kötött, és bizonyította a tartós házassági kapcsolat létrehozásának szándékát.

Azt mondta, hogy Texasban férj és feleségként éltek együtt, és mindenkinek azt mondták Texasban, hogy házasok. Dan kérte a bíróságot, hogy ítélje meg neki a közös ingatlanok 100 százalékát, a különvagyon 50 százalékát, valamint a közös és különvagyon 100 százalékát. Javasolta, hogy Shelley testvéreinek ítéljenek meg 1/6-os részesedést a különálló ingatlanban.

Shane tiltakozott a kérelem ellen. Tagadta, hogy Dan a nővére özvegye lenne, azt mondta, hogy a hagyaték egyetlen kedvezményezettje ő és két testvére lehet, Dan Gilroy nem érdekelt Shelley vagyonában. Kérte, hogy nevezzék ki a hagyaték kezelőjének.

Néhány nappal később Stewart benyújtotta a saját keresetét. A kedvezményezettek között saját magát és a testvéreit tüntette fel, Dant pedig nem. Azt írta, hogy néhai nővére hagyatéka tartalmazza a 600 000 dollárt érő texasi otthonát, körülbelül 50 000 dollárt bankszámlákon, különféle személyes tárgyakat és kisebb jogdíjakat. Stewart kérte a bíróságot, hogy őt nevezze ki vagyonkezelőnek, ami ellen Shane kifogást nyújtott be.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.