Kiderült, mennyit kapott Tom Cruise a párizsi olimpián bemutatott hajmeresztő trükkért

Tom Cruise
Getty Images/Mike Coppola -
show párizsi olimpia Tom Cruise
A színész volt a sztárfellépője a párizsi olimpia záróünnepségének, egy igazán látványos produkcióval készült. Az ezért kapott fizetsége azonban már nem volt az. Kiderült, Tom Cruise mennyiért vállalta ezt a mutatványt.

Tom Cruise volt az egyik sztárfellépője a párizsi olimpia záróünnepségének. Már azelőtt arról pletykáltak az emberek, hogy milyen show-val készül majd, hogy egyáltalán megerősítették volna a tényt: valóban ő zárja majd a nagy eseményt, de a híresztelések igaznak bizonyultak. Tom Cruise lenyűgöző mutatványával zárultak a játékok, most pedig kiderült, hogy mennyit kapott mindezért a hollywoodi szupersztár.

Tom Cruise
Tom Cruise a párizsi olimpia záróünnepségén
Forrás: Getty Images

Kiderült Tom Cruise fizettsége: ennyit kapott a párizsi olimpiai mutatványáért

Már több mint egy hónapja annak, hogy Tom Cruise ellopta a show-t a párizsi olimpia záróceremóniáján, de arra csak most derült fény, hogy milyen üzletet is kötött a színész a szervezőkkel. A látványos mutatványban Tom leugrott a Stade du France-ról, a stadionban landolt, átsétált a szurkolók tömegén, és átvette a hivatalos olimpiai zászlót Los Angeles polgármesterétől, Karen Basstól és  az olimpikon Simone Bilestől. Ezután motorkerékpárján keresztülcirkált Párizson, egyenesen az Eiffel-torony közelében felült egy repülőgépre, majd egy előre felvett szegmensben újra felbukkant, amikor ejtőernyővel a Hollywood felirat mögötti hegyekbe ugrott.

Ezzel a mutatvánnyal kötötték össze Párizst az olimpiai játékok következő helyszínével, Los Angelesszel. A szervezők szerencséjére Tom Cruise azonnal igent mondott a felkérésre, de volt egy feltétele: minden mutatványt maga akart csinálni. „Benne vagyok. De csak akkor vállalom, ha mindent én csinálhatok" - válaszolta Tom Cruise a szervezőknek. Elkötelezettsége határtalan volt. „Befejezte a Mission: Impossible forgatását este 6-kor Londonban, és felszállt egy repülőre. Hajnali 4-kor landolt Los Angelesben, és leforgatta azt a jelenetet, amikor felszáll egy gépre" - árulták el arról, hogyan vették fel a Los Angelesben játszódó jelenetet. Tom Cruise-tól tehát meglehetősen sokat követelt ez a mutatvány, de vajon mit kapott érte cserébe? Semmit. A sztár teljesen ingyen vállalta az egész szereplést.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.