Harry herceg támogathatná Katalint, de nem teszi, ami sokat elárul

The State Funeral Of Queen Elizabeth II
Getty Images/The State Funeral Of Queen Elizabeth II - WPA Pool
kapcsolat támogatás katalin hercegné Harry herceg
A királyi szakértők szerint Vilmos öccse többet is tehetne Katalin hercegné támogatásáért, de erre nem hajlandó. Harry herceg viselkedése sokat elárul.

Egykor nagyon közel álltak egymáshoz, mostanra azonban Harry herceg és Katalin hercegné kapcsolata nem is létezik. A tékozló fiú többet is tehetne azért, hogy támogassa a beteg sógornőjét, de a füle botját sem mozdítja. Harry herceg viselkedése sokat elárul.

Harry herceg viselkedése
Harry herceg viselkedése: jobban is támogathatná Katalint
Forrás: Getty Images

Harry herceg viselkedése sokat elárul

Harry herceg egyszer úgy utalt Katalin hercegnére, mint a nővérére, aki sosem volt. Hihetetlenül közel álltak egymáshoz, de miután Meghan Markle-lel együtt kiléptek a királyi családból, ennek a kapcsolatnak is végelett. Harry pedig úgy döntött, hogy Katalin betegsége miatt sem erőlteti meg magát. "Ha Harry hajlandó lenne támogatni Katalint és persze Vilmost, akkor megtehette volna, hogy bocsánatot kér néhány kirohanásáért, és megtehette volna, hogy eltölt velük egy kis időt"- mondta a királyi szakértő, Phil Dampier. "Az a tény, hogy ezeket nem tette meg, sokat elárul."

A szakártők szerint Harry herceg gyenge közeledési szándékai is csak annak a látszatát kívánják fenntartani, hogy ő mégiscsak próbálkozik a béke menteremtésével, de ha valóban így lenne, jobban megerőltetné magát. És míg Harry és Katalin hercegné között egykor nagyon jó volt a viszony, ez már nem mondható el a Meghan Markle és a hercegné kapcsolatáról: Katalin és Meghan barátsága halálra volt ítélve.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.