Ryan Reynolds szülinapi ajándéka: Blake Lively meglepte férjét

Ryan Reynolds és Blake Lively
Bruce Glikas/Getty Images -
Broadway gyerekek család Blake Lively Ryan Reynolds
A színész születésnapja alkalmából látogatott el három gyermekével a Broadwayre. Ryan Reynolds és Blake Lively a műsor után közös fényképeket is készített a színészekkel.

Ryan Reynolds és Blake Lively nemrég részt vettek a népszerű Max Martin-musical, & Juliet Broadway előadásán három idősebb gyermekükkel: a kilencéves Jamesszel, a nyolcéves Inezszel és az öt éves Bettyvel, míg egyéves fiuk, Olin otthon maradt.

Blake Lively és Ryan Reynolds 3 nagyobb gyermekével látogatott el a Brodwayre.
Blake Lively és Ryan Reynolds 3 nagyobb gyermekével látogatott el a Broadway elóadására
Forrás: Bruce Glikas/Getty Images

Ryan Reynolds október 23-án ünnepelte 48. születésnapját

A nagy napot New Yorkban töltötte feleségével, Blake Lively-vel, valamint családjával együtt. Blake Broadway-jegyekkel lepte meg férjét, a műsor után pedig a család meglátogatta a színészeket, hogy az előadásról beszélgessenek és közös fényképeket készítsenek. 

A kulisszák mögött készült fotókon látható, ahogy a pár a színészekkel pózol (három gyermekük nem szerepel a képeken, ugyanis a párnak fontos, hogy megőrizzék a magánéletüket). A stáb még a Happy Birthdayt is elénekelte az színésznek. 

Blake közeli barátaival ünnepelte a születésnapját

A 37 éves színésznő legutóbbi születésnapját közeli barátaival, köztük Taylor Swift-tel és Travis Kelce-vel, Gigi Hadiddal és Bradley Cooperrel és még néhány barátjukkal ünnepelte Taylor Watch Hill-i otthonában Rhode Islanden. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.