Károly király zavart és komor volt ünnepségén: szakértő árulta el, mi az oka

Trooping The Colour 2024 Károly király
Getty Images/Trooping The Colour 2024 - Max Mumby/Indigo
Trooping the Colour Károly király ünnepség zavart
Ugyan láthatóan örült annak, hogy a családja körében ünnepelhet, nem volt végig felhőtlenül boldog. Szakértő árulta el, miért tűnhetett zavartnak olykor Károly király.

Károly királynak voltak olyan pillanatai, amikor "zavartnak" tűnt a szombati színpompás ceremónia alatt - állítja egy szakértő. Azt is elárulta, a király miért viselkedett így.

Trooping The Colour 2024, Károly király
Károly király olykor zavart és komor volt
Forrás: Getty Images/Trooping The Colour 2024

Károly király olykor zavart volt az ünnepsége alatt

A királyi család a múlt hétvégén erős egységet mutatott, amikor együtt jelentek meg a király második hivatalos születésnapi parádéján. A rendezvény egyik fénypontja volt Katalin hercegné megjelenése, rákdiagnózisa óta ugyanis először láthatták őt az emberek. Katalin Károly királyhoz hasonlóan jelenleg is kezelés alatt áll betegsége miatt.

Most Darren Stanton testbeszédszakértő elemezte a király mozdulatait az esemény alatt, és arra a következtetésre jutott, hogy bár az uralkodó valóban vidámnak tűnt, néha komor és zavart volt.

 "Károlyon látható volt az öröme, őszintén mosolygott és nevetett, amikor kicsit jobban el tudott lazulni - kétségtelenül örült, hogy újra együtt van a családjával és támogatják őt -, de komor pillanatai is voltak." 

"Olykor elmélyült a gondolataiban, és úgy tűnt, időnként eléggé zavart volt, ami érthető, tekintve, hogy az ilyen események milyen nagy jelentőséggel bírtak néhai édesanyja, Erzsébet királynő számára" - magyarázza a szakértő, miért lehetett a király olykor kissé levert. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.