Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek nagyon kínos volt az első találkozása: így zajlott

Katalin hercegné és Vilmos herceg
Getty Images/TWPA Pool - WPA Pool
kellemetlen katalin hercegné találkozás Vilmos herceg
Ma már nem lehetne kifogást találni egyetlen mozdulatukban sem, de egyetemistaként még nem voltak ennyire kiműveltek. Kiderült, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg első találkozása igen kínosra sikerült.

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2011-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, előtte pedig évekig alkottak egy párt. Az egyetemen ismerkedtek meg egymással, ám az a találkozás nem volt szerelem első látásra: kínosra sikerült az első találkozás.

Katalin hercegné és Vilmos herceg
Katalin hercegné és Vilmos herceg első találkozása kínosra sikerült
Forrás: Getty Images/WPA Pool

Meglehetősen kínos volt Katalin hercegné és Vilmos herceg első találkozása

A skóciai St. Andrews-i Egyetemen ismerkedett meg egymással Katalin hercegné és Vilmos herceg, kapcsolatuk barátságból alakult szerelemmé, vagyis nem volt szerelem első látásra, sőt! Meglehetősen kínosra sikerült az első találkozásuk, amit Vilmos herceg egyébként nem is tudott felidézni, felesége azonban nem fogja sosem elfelejteni, hogyan reagált, amikor először meglátta a herceget. 

"Tulajdonképpen elvörösödtem, amikor találkoztunk, és elszaladtam, mert nagyon szégyenlős voltam"

 - árulta el Katalin. "Vilmos nem volt ott a gólyahéttől kezdve, így eltartott egy kis ideig, amíg megismertük egymást. De már elég korán nagyon közeli barátok lettünk" - folytatta a hercegné. 2002-ben kerültek közelebb egymáshoz, 2003 karácsonyára pedig már egy pár voltak. Ugyan egyszer szakítottak egymással, gyorsan rájöttek, hogy őket mégis egymásnak teremtették. Azóta kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, ahogy azt láthattuk is, hiszen a királyi család mögött nagyon nehéz időszak van Károly király és Katalin betegsége miatt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.