Madonna szigorú szabályokat állított fel 28 éves szerelme számára: nem csinálhat akármit a férfi

Madonna: The Celebration Tour - London
WireImage for Live Nation/Madonna: The Celebration Tour - London - Kevin Mazur
szabályok szerelem Madonna
A popzene ikonikus alakja szigorú szabályokat állított fel 28 éves barátja, Akeem Morris számára. Madonna szabályai arra az időre érvényesek, amikor együtt vannak, egy közülük különösen furcsa.

Madonna jelenleg a jamaicai születésű sportolóval, Akeem Morrisszal jár, és úgy tűnik, az énekesnő viseli a nadrágot a kapcsolatban. Ő van irányító pozícióban, és néhány szigorú szabályt fel is állított Akeem számára.

NBC's "2015 iHeartRadio Music Awards" - Fixed Show
Madonna szigorú szabályokat állított fel fiatal szerelme számára
Forrás: NBCUniversal via Getty Images

Madonna szigorú szabályai

Az év elején Madonna szakított fia egykori bokszedzőjével, a 30 éves Josh Popperrel, majd elindultak a pletykák azzal kapcsolatban, hogy közel került a brit-nigériai bokszolóhoz, Richard Riakporhéhez. Nem sokkal később fotók jelentek meg róla és Akeemről, akivel azóta együtt is van. Ám a szerelmes kapcsolat nem állja meg a lábát szigorú szabályok nélkül. Egy forrás nemrégiben azt állította, hogy a popsztár „egy csomó randi szabályt és szigorú feltételeket”  írt elő Akeem számára. Egy bennfentes így nyilatkozott a Radarnak a pár új kapcsolatáról: „Ő [Akeem] elfogadta ezeket a szabályokat, mert vonzó és hajlandó megfizetni az árát.”

 A forrás így folytatta: 

Madonna nagyon szigorú. Akeem ugyan nála lakik, de csak mert megosztják az ágyat, nem jelenti azt, hogy aludhat benne. Madonna dönti el, mikor kell lefeküdnie és felkelnie, függetlenül attól, mi történik.

Az információk szerint Madonna még a sport és a televízió nézését is megtiltja Akeemnek, amikor együtt töltik az időt.

A pletykák szerint a pár először a Paper Magazine 2022-es fotózásán találkozott, amely egy „vad éjszaka New Yorkban” témát dolgozott fel. Akeem részt vett a fotózáson, de akkor még nem volt jele annak, hogy bármi is lehet közöttük. Az első jele annak, hogy kapcsolatuk komolyabbá vált, az idei július 4-i hétvége során mutatkozott meg, amikor Madonna nyíltan beszélt az elmúlt időszakáról. Egy érzelmes posztban megosztott néhány kedves fotót róla és Akeemről.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.