Sharon Stone hatalmas monoklija sokkolta a rajongókat

70th Taormina Film Festival 2024 - Photocall - Day 8, Sharon Stone
Getty Images/70th Taormina Film Festival 2024 - Photocall - Day 8 - Daniele Venturelli
színésznő Sharon Stone monokli
Sokkot kaptak a rajongók, amikor a színésznő a minap az Instagram-oldalán egy hatalmas monoklival köszönt be. Sharon Stone most elárulta, hol szerezte a hatalmas lila foltot.

A képen Sharon Stone egy liftben pózol Törökorszgában, miközben büszkén viseli nem éppen kicsinek mondható monokliját a szeme körül. A rajongók a fotó láttán azonnal találgatásokba kezdtek, vajon, mi történt a színésznő arcával. 

Sharon Stone
Sharon Stone hatalmas monoklija sokkolta a rajongókat
Forrás: Getty Images

Sharon Stone csúnya monoklijáról mesélt

„Tudom, hogy mindannyian aggódtok, hogyan szereztem ezt a monoklit, ezért gondoltam, elmondom" - kezdte videójában a színésznő, aki két nappal ezelőtt posztolt fotót csúnya sérüléséről az Instagram-oldalán. Kiderült, hogy senki nem bántotta Stone egy figyelmetlenség következtében szerezte a hatalmas lila foltot.

„Olyan sok hotelben jártam már, annyi országban, hogy éjszaka felkeltem pisilni, és nem tudtam, hol vagyok, és beütöttem az arcom a márványba" 

- meséli a videóban, majd hozzátette: „Nem, senki sem csinált velem semmit, és igen, jól vagyok, és remekül érzem magam. Mindenhol, ahol jártam, nagyon kedvesen fogadtak."

Stone ezután levette a napszemüvegét, hogy megmutassa a brutális monoklit. „Jobban van, de tényleg szép kis monokli. Látnotok kéne, mit csináltam azzal a márvány padlóval. Köszönöm, hogy aggódtatok értem, én is törődőm veletek. Köszönöm" - zárta rövidre.

Sharon Stone: "Sikeres voltam, de mindenem eltűnt"

A Hollywood Reporternek adott korábban interjút Sharon Stone, amelyben elmondta, körülbelül 18 millió dollárnyi megtakarítását veszítette el a sztrókját követően, elvesztette a gyerekei felügyeleti jogát és tönkrement a karrierje. A teljes gyógyulásához körülbelül 7 év kellett, és addig a körülötte lévők kihasználták, hogy nem teljesen saját maga.  "18 millió dolláros megtakarításom volt, sikeres voltam, de minden eltűnt. A hűtőm és a telefonom is mások nevén volt" - nyilatkozta.  A 66 éves színésznő azt elárulta, hogy a sztrók 100 százalékban megváltoztatta agya működését és gondolkodásmódját.

Sharon Stone szeretne újra filmezni

"Még mindig nem kaptam vissza a színészi karrieremet. Nagyon  szeretnék újra színészként dolgozni, annyira szeretnék... nem csak egy gyenge, mellékes, buta szerepet. Igazán azokat a szerepeket szeretném, amelyeket kiérdemeltem és meg tudok csinálni. Tényleg szeretném visszakapni a saját igazi karrieremet. Tényleg szeretném visszakapni az életemet" - mondta korábban a színésznő.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.