Hozzávalók:
Massza:
Bevonat:
Elkészítése:
A datolyát, ami egyrészt a természetes édesítője a bonbonnak, másrészt összetartja a masszát, 2 dl vízbe beáztatjuk. Körülbelül két óra után az áztatólével együtt robotgépben pürésítjük. A magokat szintén robotgépen ledaráljuk, a kandírozott narancshéjat és a gyömbért apróra vágjuk. A kókuszreszelékkel és a fahéjjal együtt a datolyapüréhez keverjük, majd a masszából bonbonokat formázunk. Néhány óra hűtés után fogyaszható is.
Ha van kedved még dolgozni vele, akkor melegíts jó minőségű étcsokádét egy kevés kókuszzsírral gőz fölött, majd mártogasd bele a bonbonokat. Sorakoztasd fel őket zsírpapírra és amíg nem szilárdult meg a csoki, szórj rá pisztáciatöretet. Szemet gyönyörködtetően rusztikus lesz így a végeredmény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.