Jennifer Lopez és Ben Affleck ennyire elhidegültek egymástól: légpuszival köszöntek egymásnak

Celebrity Sightings In New York - March 30, 2024 Ben Affleck jennifer Lopez
GC Images - MEGA
távolság puszi Ben Affleck Jennifer Lopez
Csak semmi csók! Ugyan végre együtt kapták lencsevégre Jennifer Lopezt és Ben Afflecket, de a páros csak puszival köszöntötte egymást.

Jennifer Lopez és Ben Affleck vasárnap a kaliforniai Santa Monicában találkoztak a színész 12 éves fiának, Samuelnek a kosárlabda meccsén. Úgy üdvözölték egymást, mint két ismerős: nem csattant csók.

Ben Affleck és Jennifer Lopez
Ben Affleck és Jennifer Lopez 
Forrás: Mondadori Portfolio via Getty Im

Jennifer Lopez és Ben Affleck ajkai nem találkoztak

A nyilvánosság előtt jelent meg együtt Jennifer Lopez és Ben Affleck, de a házassági válságot megélő páros nem igyekezett elsimítani a pletykákat. Úgy üdvözölték egymást, mint a régi ismerősök: két puszival, vagyis csók nem csattant, és még csak nem is kézen fogva vonultak a színész fiának kosárlabda meccsére. Úgy tűnik, a páros nem kívánt fenntartani semmiféle látszatot, egymáshoz sem értek. Az eseményen természetesen ott volt Jennifer Garner és Ben Affleck anyukája is, vagys kijelenthető, hogy ez nem egy romantikus találkozás volt.

Sajnos - ha lehet hinni a forrásoknak - nem sokat jelent az, hogy együtt látták őket, nemrég ugyanis egy bennfentes azt nyilatkozta, ha Ben és Jen találkoznak, vagy együtt mutatkoznak, az valószínűleg a gyerekeik kedvéért lesz, és ez most így is történt.

Jennifer Lopez nemrég a nyár turnéját is lemondta állítólag azért, hogy mentse a házasságát: a probléma része ugyanis az, hogy rengeteget dolgozik. Ben azonban nem hajlandó egyetlen lépést sem tenni azért, hogy a házasságuk újra sínen legyen.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.